Cena: 605.00 din

4 komentara

Velika borba

Svet u kome živimo postoji i deluje u vremenu koje je opterećeno i rastrzano krizama različitih karaktera i intenziteta. Knjiga »Velika borba« pristupa ovom pitanju vrlo ozbiljno i vrlo argumentovano, tražeći u istorijskim izvorima korene te globalne krize. Zato je ova knjiga tokom svoje duge istorije stekla nepovrediv autoritet duhovnog dela, koje svoju vrednost i trajnost čvrsto ukorenjuje u Bibliji.

Autor: Elen G. Vajt Povez: Mek, srpski, ćirilica
Komentari

Ivana K.G.

27.07.2020

Retko cete naici na knjigu koja ce Vam stvarno pomoci da shvatite u kom pravcu ide ovaj svet. Jeste obimna, ali je jedno zagarantovano - nece Vas ostaviti ravnodusnim. Cak i ako ste je ranije vec citali, izazivam Vas da je procitate jos jednom, jer ce u kontekstu u kome se svet trenutno nalazi, cela knjiga dobiti novi znacaj i jos relevantniju perspektivu.

Djoka

29.12.2021

Kupio sam knjigu na kiosku da je imam u biblioteci, ali sam je čitao još devedesetih godina prošloga veka. Prelepa Bajka i Priča. Zašto? Zato što kakva je to borba ako nema statistike koliko je mrtvih, ranjenih i bogaljih na obe strane? U svakom ratu ima mrtvih a koliko je "mrtvih" u ratu sestre Wajt? Je su li se borili jajima? Jedna trećina protivu dve trećine i koliko je ostalo? Nema odgovora. Poslije borbe svi živi. Odat ću vam tajnu u realnosti nije bilo nikakve borbe ni male ni velike. Već svi oni lepo saradjuju jedni sa drugima u skladu sa svojim interesima i opštim ciljevima. Što je jošte lepše to se može lako dokazati crno na bjelom.

Ademovic Sadija

14.03.2023

Zelim kupiti knjige Velika Borba ,

Nada Titelac ul Ravanička br9 21000 Novi Sad

19.01.2024

Molim da mi pošaljete knjige dve: ČEŽNJU VEKOVA i VELIKU BORBU i PlATIĆU NA ISPORUCI POŠTOM UNAPRED HVALA