Cena: 500.00 din

3 komentara

Umreću slobodan

Humberto Noble Aleksandar, nepravedno optužen za špijunažu samo zato što je posećivao rodbinu u blizini baze Gvantanamo, delio je sudbinu zajedno sa mnogima u jednom od najsurovijih zatvora na svetu. Iz tog mesta, nažalost, mnogi se nisu vratili. Izlazak na slobodu za Humberta je predstavljao ostvarenje dvadesetdvogodišnjeg sna. Dočekao je dan da ponovo postane običan „slobodan“ građanin i da, na poseban način, gleda na svoje životno iskustvo. Ogroman pritisak koji je podnosio tokom dugih godina, kao da je još više uticao i utvrdio njegovu ljubav prema pravdi, a boravak sa ljudima koji su delili sličnu sudbinu, povezao je ove ljude prijateljstvom koje mnogi na slobodi nikada neće imati.

„Složili smo se da naša sloboda sa sobom donosi i odgovornost prema onima koji su ostali zatvoreni. Naš povik o nepravdi biće jedini glas koji svet može da čuje… Onoga trenutka kada izađemo iz aviona, naše sudbine i naši životi zauvek će se promeniti…“

Autor: Aleksandar H. Noble, Kej D. Rizo Povez: Mek, srpski, ćirilica
Komentari

Dragica Ilić

01.09.2017

Poštovani izdavaču da li Vas interesuje da štampate drugo izdanje romana "Povratak". Molim Vas obavestite me da Vam pošaljem rukopis.

goran

29.07.2020

extra knjiga

Milos

31.10.2021

Odlicna knjiga,preporuka za svakog da je procita..iz jednog daha se cita.