Cena: 380.00 din

2 komentara

Pokidani veo

Moj život je prolazio mirno, sve do posete Engleskoj, u mojoj četrnaestoj godini. Ova poseta je na neki način promenila sve, prouzrokujući čitav niz neočekivanih posledica. Naravno, tada to nisam ni slutila, dok sam sa svojim sluškinjama Salimom i Semom čekala u jednoj hotelskoj sobi u Londonu.

Čekali smo mišljenje engleskog specijaliste, za koga je moj otac čuo dok je pokušavao da mi u Pakistanu pronađe odgovarajuće lečenje, a koje će jednom zauvek promeniti moju budućnost.

Kada bih mogla da budem izlečena od ove bolesti, koja mi je paralisala levu stranu dok sam još bila beba, bila bih slobodna da se udam za mog rođaka kome sam bila obećana kada sam imala tri meseca, a koji sada kod kuće u Multanu u Pundžabu očekuje vest o mom isceljenju.

U suprotnom, dogovor će biti raskinut i moja sramota biće veća nego sramota koju bih doživela da sam se udala, a zatim se razvela od muža.

POKIDANI VEO je dirljiva autobiografija Ester Gulšan, u kojoj je opisana njena borba, istrajnost i vera.

Autor: Ester Gulšan Povez: Mek, srpski, latinica
Komentari

Drenka Antonić

04.06.2018

Zdravo, ovu knjigu sam pročitala i odlična je, pozajmila sam ju prijateljici i ona je izgubila knjigu. Voljela bih ju još jednom pročitati pa sam htjela pitati da li mogu da naručim ovu knjigu. Veliki pozdrav

Preporod

19.06.2018

Postovana, naravno. Knjigu mozete poruciti na email tippreporod@gmail.com ili putem kontakt forme na sajtu. Hvala.